Repetentul Tariceanu, ”STAI JOS, NOTA 4”! Daniel Constantin: ”Partidul PRO Romania sustine cresterile salariale pentru profesori si vom milita pentru asta!”

386
După ce președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, recent, că sporul neuropsihic din învățământ este nejustificat, liderul Pro România, Daniel Constantin, a reacționat vehement.

„Nu înțeleg tăcerea lui Dragnea”

„Nu pot să accept o astfel de declarație din partea unui om care astăzi se află în conducerea coaliției de guvernare. Cum nu pot să înțeleg nici tăcerea lui Liviu Dragnea pe acest subiect”, a scris Daniel Constantin pe Facebook.

„Baza calității umane, respectul, dobândirea unui set de valori și de norme începe în primul rând în școală și depinde într-o măsură importantă de calitatea profesorilor. (…) Angajamentul meu și al tuturor colegilor mei din Pro România este că vom susține creșterile salariale pentru profesori și că vom milita pentru creșterea anuală a bugetului educației ca pondere în PIB”, a mai spus Constantin.

Fuziunea, în toamnă

Potrivit surselor EVZ, Pro România a început organizarea filialelor de județe. Conducerea vrea să finalizeze acest demers până în toamnă, când va avea loc, potrivit dezvăluirilor EVZ, fuziunea Pro România cu partidul lui Mircea Geoană – PSRO și cu partidul europarlamentarului Laurențiu Rebega – Forța Națională, scrie evz.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos