Replica primarului din Buzescu care a facut o toaleta de 80.000 de euro in curtea unei scoli: „Ce mai e ieftin in ziua de azi?”

650

Scoala din localitatea Buzescu, judetul Teleorman, se „mandreste” cu o toaleta noua care a costat 80.000 de euro, cam cat un apartament cu doua camere din Bucuresti. Desi extrem de costisitoare, investitia nu foloseste insa nimanui. Desi lucrarile au fost finalizate in luna septembrie, toaleta nu a fost data in folosinta, asa ca elevii merg tot la toaleta veche, din fundul curtii, gardul sta sa cada, iar haznaua unor vecini ocupa ilegal o parte din terenul scolii, relateaza Digi24.ro.

Legat de costul toaletei construite prin PNDL 2, primarul din Buzescu, intrebat daca nu crede ca e cam mare, a replicat: „Ce mai e ieftin in ziua de azi? Sunt mai mari costurile, pentru ca a aparut acea ordonanta 114, de marire a manoperei”.

In timp ce elevii merg la toaleta in spatele curtii, primarul localitatii este foarte mandru de realizarea noului grup sanitar, pentru constructia caruia a primit bani prin fondul national de dezvoltare.

Toaleta cea noua si nefolosita este inconjurata de un gard peticit. Iar in spatele scolii se afla haznaua unor vecini.

„Am incercat sa fac aceasta hazna sa dispara si mi-au promis ca da. Sa-si faca hazna in curtea lor dar nu s-a intamplat nimic”, spune Vlad tantel, directorul scolii.

Parintii spera totusi ca toaleta cea noua a scolii va fi deschisa inainte sa vina frigul, relateaza sursa citata.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos