Replica SUPERBA a chirurgului Leon Danaila la intrebarea daca l-ar opera pe creier pe Liviu Dragnea!

858
Leon Dănăilă i-a impresionat pe toți cei 600 de participanți la întâlnirea PNL de la Botoșani. Una dintre întrebările ce i s-au adresat a fost dacă l-ar opera pe președintele PSD, Liviu Dragnea.

”Pentru mine nu există politicieni, nu-i întreb: ce politică ai? La mine oamenii sunt toți la fel, îi operez pe toți la fel, indiferent dacă este PNL-ist, PSD-ist sau din alt partid. Eu am operat oameni foarte mari, miniștri, prim-miniștri, am consultat președinți de stat, nu din țară de la noi. Am operat din mas-media majoritatea, am operat boschetari și am operat și criminali cu aceeași corectitudine. Pentru mine contează omul și acest lucru mă va ghida cred și în continuare, să lupt pentru binele omului”, a spus Leon Dănăilă în timpul conferinței, conform Botoșăneanul.

Academicianul crede că, în principiu, și celelalte partide doresc binele României, dar că diferă metodele de aplicare și ”aici trebuie cernute anumite lucruri și trebuie văzut a cui idei sunt mai bune”.

Neurochirurgul originar din Darabani a fost premiat de trei președinți ai României: Emil Constantinescu, Traian Băsescu și Klaus Iohannis.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos