Reprezentantul firmelor din domeniul restaurantelor si hotelurilor: Sectorul 2 este un exemplu de bune practici in acest domeniu, al transparentei si debirocratizarii!

122

Antreprenorii lauda transparenta si debirocratizarea de la nivelul sectorului 2. Afacerile din domeniul HORECA prind viteza datorita simplicarii procedurilor.

Viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu a reusit trecerea prin consiliu a unui proiect extrem de util pentru firmele care activeaza in domeniul restaurante,baruri si alte activitati de servire a bauturilor si alte activitati recreative si distractive. La initiativa sa, dar cu proteste din partea consilierilor PSD si USR, agentii economici vor obtine mai rapid autorizatia privind desfasurarea activitatilor mai sus mentionate, iar intreaga documentatie pentru obtinerea autorizatiei se va putea depune si on-line.

La sedinta consiliului local din 29 martie a fost prezent si un reprezentant HORA (Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania), care a sustinut necesitatea simplificarii procedurilor. De asemenea, dansul a facut referire la relatia pe care antreprenorii o au cu viceprimarul Dan Cristian Popescu si care a creat situatia de acum, cand sectorul 2 este un exemplu de bune practici in acest domeniu, al transparentei si debirocratizarii.