RESPECT URIAS pentru protestatarii din Piata Victoriei FELICITATI de o lume intreaga, dar batjocoriti si umiliti la ei acasa, de liderii PSD!

2000

Jurnalistii de la The Guardian au realizat un scurt film despre protestele de la Bucuresti. Filmul a atras reactii din intreaga lume, protestatarii fiind felicitati pentru actiunea lor.

The Guardian prezinta cateva dintre chipurile protestatarilor, de la tineri pana la omeni in varsta, mentionand pe scurt ce se intampla in Romania. „Si acum ce urmeaza?”, se incheie filmul celor de la The Guardian.

Filmul se apropie de 1.000.000 de vizualizari din intreaga lume. Reactiile venite de pe mapamond sunt extraordinare: „Respect urias pentru vecinii nostri. Serbia va saluta”, a scris un tanar. „Foarte bine, Romania. Daca si britanicii ar avea atat de multa pasiune n-atr mai fi nici jumatate din mizeria de acum”.

Citeste aici cum ii umileste Liviu Dragnea pe manifestantii din Piata Victoriei sau aici cum studentii protestatari sunt umiliti de Mircea Badea.

The Romanians standing up against corruption

Hundreds of thousands of Romanians have staged massive protests on consecutive days, for the past two weeks, calling on the government to resign over corruption. The demonstrations have mobilised the younger generation and become Romania’s biggest protest movement since the the fall of Communism in 1989

Publicată de The Guardian pe Duminică, 19 februarie 2017

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos