Respingerea lui Paul Stănescu de către Iohannis, propus ministru în locul lui Shhaideh, ar însemna o infrângere umilitoare pentru ”șef” Dragnea!

252

Primarul Sectorului 1 din Capitala, Dan Tudorache, a anuntat, luni, ca presedintele Iohannis va respinge una dintre propunerile de ministri inaintate de PSD.

„Dat fiind ca intarzie atat de mult, banuiesc ca cel putin o propunere de-a noastra va fi refuzata”, a declarat Tudorache la Antena 3.

„Cu siguranta nu asteapta degeaba”, a mai adaugat primarul PSD.

Administratia Prezidentiala a anuntat inca de la orele pranzului ca a primit nominalizarile PSD pentru pozitiile lasate libere de Shhaideh, Plumb si Cuc, insa nu a aparut nicio informatie apoi despre eventuala acceptare a inlocuitorilor.

Mai multe posturi de stiri au anuntat ca este posibil ca presedintele sa respinga una sau chiar doua dintre propunerile inaintate de Tudose. Pe lista neagra se afla, pe prima pozitie, Paul Stanescu. Bun prieten cu Liviu Dragnea, acesta a fost impus de CEX al PSD in locul lui Shhaideh. Respingerea lui Stanescu ar insemna o noua infrangere umilitoare pentru Liviu Dragnea.

Jurnalista Ondine Ghergut prezinta dovada ca Paul Stanescu, propus de PSD pentru postul de ministru al Dezvoltarii, a fost cercetat penal in dosarul lui Darius Valcov. Intrebat, vineri, despre acest doar, Stanescu a declarat ca „nu stiu despre ce vorbiti”.

Jurnalista prezinta un document oficial al DNA Craiova, in care Paul Stanescu apare ca fiind „cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice”.

„DOVADA din iulie 2013 potrivit careia PAUL STANESCU, nominalizat de PSD la Ministerul Dezvoltarii, era urmarit penal in dosarul lui DARIUS VILCOV. Ancheta penala in privinta lui a fost disjunsa, plimbata pe la diverse parchete LOCALE. Un traseu halucinant despre cum parchetele locale au incercat ingroparea faptelor penale savarsite de un baron local mai puternic decat era Vilcov, trimis deja in judecata. Desigur, am toate documentele… Domnule presedinte IOHANNIS, chiar il veti numi ministru pe STANESCU?”, intreaba Ghergut.

stanescu

Paul Stanescu, propus vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale, a declarat, vineri, ca nu stie sa fie implicat in vreun dosar al DNA.

Intrebat despre dosarul penal in rem care vizeaza Consiliul Judetean Olt, Paul Stanescu, care a fost opt ani presedinte al acestui for, a spus: „In viata mea nu am fost chemat de o institutie a statului, nu am dat cu subsemnatul, cum spun unii colegi ai mei. Nu stiu despre ce vorbiti”.

Presedintele Iohannis ar urma, luni, sa isi dea OK-ul in privinta propunerilor de noi ministri inaintate de PSD.

Sursa: aktual24.ro