Resursa ”VALOROASA” pe care o reactiveaza PSD-ul: MIRCEA GEOANA propus pentru sefia SIE! In urma cu 10 ani, Geoana ”cel valoros” s-a demascat singur, din greseala, ca e ofiter sub acoperire!

531

Președintele Klaus Iohannis și liderii majorității parlamentare se pregătesc de negocieri intense pentru a desemna noul director al SIE. Liviu Dragnea i-a cerut lui Iohannis să organizeze consultări la Cotroceni, iar președintele a acceptat.

Aceste consultări sunt esențiale. Indiferent cu ce propunere va veni președintele Klaus Iohannis, acesta trebuie să treacă prin Parlament, iar în cazul în care Liviu Dragnea nu este de acord, acel om se va lovi de opoziția majorității parlamentare.

În mediile politice se vorbește că PSD ar fi convenit asupra propunerii cu care va merge la Cotroceni, iar acesta este fostul lider al partidului, Mircea Geoană, informează Flux24.

Se pare că nici președintele Klaus Iohannis nu ar avea foarte multe de obiectat la adresa lui Mircea Geoană, un politician cu care a avut relații bune.

Atât în campania electorală, cât și după campania electorală, Liviu Dragnea a tot explicat că Mircea Geoană reprezintă o resursă valoroasă și va fi reactivat. ”Este păcat să se piardă o asemenea expertiză precum cea a lui Mircea Geoană”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Un alt ”atu” al lui Mircea Geoană este un moment care a rămas în istoria politică recentă. Întrebat de un reporter, pe vremea când era lider PSD, dacă sunt prea mulți ofițeri acoperiți în România, Mircea Geoană a răspuns: ”Nu știm câți suntem”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos