REVELATIE DE GENIU! Grindeanu STIE de ce Romania nu are AUTOSTRAZI: ”Guvernele anterioare sunt de vina! Pentru noi INFRASTRUCTURA va fi prioritara!”

536

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marţi că guvernele anterioare, printre care și Executivul Ponta, nu au ştiut să atragă fonduri europene, dând ca exemplu lipsa autorstrăzilor în țara noastră.

„Lumea s-a săturat de drumuri desenate pe tablă cu carioca”, a spus acesta, anunțând că urmează să fie luate măsuri pentru a reduce birocraţia şi timpii de aşteptare în fazele de preexecuţie pentru proiectele strategice de infrastructură.

„Ştiu că lumea s-a săturat de vorbe, s-a săturat de drumuri desenate pe tablă cu carioca, s-a săturat de termene care nu sunt respectate, s-a săturat de tot ceea ce ştiţi că s-a întâmplat în aceşti ani. Sunt bani europeni, bani europeni pe care noi în anii trecuţi nu am ştiut să-i cheltuim şi foarte multe proiecte au fost fazate pe actualul exerciţiu bugetar, ceea ce este un mare minus pentru ţara noastră iar infrastructura este şi reprezintă unul dintre domeniile prioritare ale guvernului pe care-l conduc”, a declarat Grindeanu, transmite Mediafax.

Premierul a mai precizat că vor fi lansate proiecte noi în concordanţă cu Masterplanul, pentru că „bani europeni există”, scrie b1.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos