Mai mult

  Reverente pentru Daciana Sarbu, sotia lui Victor Ponta! Este cel mai important SPONSOR al PSD, partidul care vrea sa puna JUSTITIA la pamant!

  9,534FaniÎmi place

  Liderii PSD au fost motivați să cotizeze în anul electoral 2016 cu donații în valoare de 15 milioane de lei. Și se pare că cea mare vine din partea Dacianei Sârbu, soția fostului lider PSD, Victor Ponta.

  Ea a fost unul dintre cei mai importanți sponsori ai partidului, chiar dacă se află într-un război rece cu Liviu Dragnea, iar tatăl său, Ilie Sârbu, a ieșit din prim-planul conducerii PSD, potrivit stiripesurse.ro.

  Daciana Sârbu a făcut cea mai mare cotizaţie pentru PSD, în valoare de 50.000 de lei.

  În topul cotizaţiilor, soția lui Ponta este urmată de Claudia Ţapardel, cu 44.325 de lei,  de Andi Cristea, cu 36.500 de lei şi de  Emilian Pavel, cu 36.300 de lei. Topul continuă cu Ioan Mircea Paşcu – 36.000 de lei, Ciprian Tănăsescu  – 24.380 de lei, Sorin Moisă – 23.369 de lei, Viorica Dăncilă – 21.100 de lei, Dan Nica – 15.620 de lei. Victor Negrescu apare cu cea mai mică sumă achitată, cea de 12.450 de lei, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial.

  Opt senatori şi 22 deputaţi ai PSD au contribuit cu sume considerabile la partid. Primele patru poziții sunt ocupate de parlamentari de Hunedoara: senatorul Cornel-Cristian Resmeriţă (56.500 lei) şi deputaţii Laurenţiu Nistor (56.800 lei), Natalia Intotero (55.800) şi Ilie Toma (50.000). Un alt deputat de Hunedoara, Petru-Sorin Marica a plătit cotizaţii care ajung la 20.000 de lei.

  Ultimele stiri

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Rares Bogdan a rabufnit la adresa social democratilor: „PSD impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu Uniunea Europeana”

  Liderul delegatiei eurodeputatilor romani din grupul PPE, Rares Bogdan, a anuntat joi, intr-o postare pe pagina sa de...

  Numire controversata la Sala Palatului! Sinecura pentru un fost membru UNPR

  PNL continua seria numirilor politice in functii cheie, de data aceasta la Sala Palatului. Noul director general, Adrian...

  Altii au apreciat si...