Arena politica

REVOLTATOR! Basescu le-a gasit justificare coruptilor: ”A luat o data o mita, acum nu ii distrugem toata viata. Asa a fost in tranzitie!”

Aşa a fost în tranziţie, acum nu o să le distrugem toată viaţa! Cu acest argument îşi justifică fostul preşedinte Traian Băsescu propunerile pentru graţierea condamnaţilor pentru corupţie nerecidiviști. Între timp, liderii PSD îl presează pe ministrul Justiţiei să grăbească dezbaterea pe această temă.

Traian Băsescu, preşedintele României timp de 10 ani, a explicat pentru Ştirile TVR de ce susţine graţierea corupţilor nerecidivişti: "A luat o dată o mită, acuma nu îi distrugem toată viaţa. Aşa a fost în tranziţie". http://bit.ly/2oOtRPv

Posted by StirileTVR on 20 Aprilie 2017

Există însă amendamente care prevăd graţierea celor condamnaţi pentru corupţie aşa că numărul celor eliberaţi ar ajunge la peste 2.700 de deţinuţi. Senatorul PMP, Traian Băsescu, propune graţierea pedepselor de sub 10 ani, inclusiv.

Fostul şef la statului vrea ca şi pedepsele deţinutelor care au comis fapte de corupţie şi care sunt însărcinate sau au copii sub 14 ani să fie reduse la jumătate. În proiectul Guvernului, acestea sunt exceptate de la graţiere. Băsescu a depus şi un amendament care permite graţierea celor condamnaţi pentru terorism.

Traian Băsescu, preşedintele României timp de 10 ani, a explicat pentru Ştirile TVR de ce susţine graţierea corupţilor nerecidivişti: “A luat o dată o mită, acum nu îi distrugem toată viaţa. Aşa a fost în tranziţie. (…) Avem nevoie de un moment zero, o graţiere largă de la care să spunem: «Oameni buni, ştiţi ce se poate întâmpla, aşa că terminaţi cu hoţia . Aşa, tensiunea va rămâne încă mulţi ani în societate»”, informeaza TVR.

 

Spre TOP