REVOLTATOR! O victima a INCENDIULUI de la Colectiv hartuita de un vecin: „NU E VINA MEA CA AI ARS!”

691

Tedy Ursuleanu, grav ranita in incendiul din Colectiv si ramasa doar cu 4 degete la mana dreapta si niciunul la stanga, spune ca barbatul care locuieste cu un etaj mai jos o cearta pentru ca ii scapa obiecte din mana.

Mai mult, acesta cheama politia din orice motiv: fie muzica i se pare prea tare, fie catelul tinerei „face zgomot pe parchet”.

Intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Tedy Ursuleanu povesteste cum drama prin care trece nu l-a impresionat pe vecinul sau.

„Vecinul de sub mine ma hartuieste mereu pentru ca imi scapa lucruri din mana sub pretextul ca nu e vina lui ca am ars si el nu trebuie sa sufere din cauza mea, asta e poza recenta cu mana dreapta, la stanga nu mai am degete. Nivelul lui de intelegere e maxim, m a acuzat chiar ca a facut un infarct din cauza mea si ca am multi prieteni care vin in vizita, in consecinta trebuie sa platesc mai mult la lift, sa nu mai spun de sunatul la politie de cate ori se simte deranjat! Am ajuns sa ascult muzica doar la casti iar astazi a venit din nou pentru ca topaie prea tare catelul pe parchet si ca nu l mai suporta!”, scrie supravietuitoarea.

O multime de internauti au postat mesaje de solidaritate: „Stiti de ce suntem unde suntem si cum suntem?

Pentru ca pe 90% dintre locuitorii acestei tari ii doare-n cur.Pentru ca 90% dintre locuitorii acestei tari sunt prosti, rai si infumurati.Pentru ca la 1 an, 5 luni si 5 zile de la #colectiv, una dintre supravietuitoarele acelui iad scrie ce cititi mai jos.Ireal.IREAL!”, scrie Adela Rapeanu?

Tedy este una dintre supravietuitoarele incendiului din Colectiv. Are doar 30 de ani si a dus o lupta dura pentru viata ei. A fost internata la Spitalul Militar, apoi la clinica AKH din Austria. La mana dreapta mai are patru degete, iar la mana stanga degetele i-au fost amputate.

In urma incendiului din clubul Colectiv si-au pierdut viata 64 de persoane, intre care 27 in noaptea tragediei si 37 ulterior, in spitale din Bucuresti si din strainatate, printre acestia fiind fotografi, artisti, olimpici si studenti straini.

Incendiul din 30 octombrie 2015 a izbucnit in timpul unui concert sustinut in clubul Colectiv de trupa rock bucuresteana Goodbye to Gravity, care isi lansa albumul ”Mantras of War”. Solistul Andrei Galut este singurul membru al trupei care a supravietuit tragediei.

In dosarul Colectiv, Judecatoria Sectorului 4 a decis ca statul roman nu va plati despagubiri, respingand solicitarea avocatilor victimelor ca Ministerul de Finante si Ministerul Sanatatii sa fie introduse ca parte in proces.

„Asteptam inchiderea dosarului. Decizia nu este definitiva. Este o debandada tot ce se intampla”, a declarat Tedy Ursuleanu pentru News.ro, noteaza aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos