REVOLTATOR! Un deputat PSD compara DNA cu POLITIA POLITICA din anii ’50, care lupta cu «dusmanii poporului»!

486

Un deputat PSD din Teleorman, Valentin Boboc, a sustinut intr-o declaratie citita in Parlament, ca „intre lupta impotriva burghezo-mosierimii din anii ’50, in dispretul drepturilor si libertatilor individuale, si lupta impotriva coruptilor, inventati de masina de propaganda a sistemului, este o similitudine care nu poate sa nu nelinisteasca opinia publica romaneasca”. 

“Din necesitati de lupta politica exacerbata, pe timpul campaniei electorale, s-a agitat cu mare sarguinta problema coruptiei pana acolo incat s-a ajuns la o isterizare a opiniei publice, care, ca orice opinie publica, este convinsa ca nu exista bogatie fara coruptie, ca nu exista bunastare fara frauda. Alegerile s-au terminat, lupta cu coruptia a devenit campanie anticoruptie si, dupa bunul obicei romanesc, se cauta coruptii ca si cand cetatenii Romaniei se impart in doua categorii: cei care conduc si sunt corupti si cei care sunt in opozitie si nu sunt corupti.

Se intoarce tara cu susul in jos, doar s-o gasi ceva de agatat pentru liderii partidului care a castigat alegerile. Daca vrei sa combati coruptia cautand-o doar aici, o s-o combati o mie de ani fara niciun folos.

Daca ii zici simplu coruptie, fara sa o pui in legatura cu fenomenul infractional in ansamblul sau, transformi coruptia fie intr-o arma politica, fie intr-o corupere a justitiei de la adevarata ei misiune, fie in campanie de tip agricol, cu recolte mincinoase peste plan”, se arata in declaratia politica a deputatului PSD.

Valentin Boboc sustine ca respectarea separatiei puterilor in stat si a normelor statului de drept nu este “o chestiune facultativa” pentru nimeni, altfel Romania isi pierde statutul de stat democratic ce-si doreste sa apartina Uniunii Europene si risca sa devina “o dictatura de tip sud-american, al carei climat politic este marcat de santaj, tensiune si teroare”.

“Au revenit in actualitate toate metodele prin care in anii ’50 clasa politica romaneasca a fost eliminata din actualitatea luptei politice. Intre lupta impotriva burghezo-mosierimii de atunci, in dispretul drepturilor si libertatilor individuale, si lupta impotriva coruptilor, inventati de masina de propaganda a sistemului, este o similitudine care nu poate sa nu nelinisteasca opinia publica romaneasca.

Mai devreme sau mai tarziu, dar, cu certitudine, nu peste mult timp, opinia publica romaneasca va observa ca in aceasta lupta nu coruptia este afectata, ci doar democratia romaneasca, jertfita pe altarul intereselor inguste de partid”, a mai precizat deputatul PSD, scrie aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos