Loading...
Rezistența prin umor! ”Mărțișor” cu dedicație în fața sediului PSD Constanța! Iată imaginea care a făcut vâlvă pe internet! – Circul Politic

Rezistența prin umor! ”Mărțișor” cu dedicație în fața sediului PSD Constanța! Iată imaginea care a făcut vâlvă pe internet!

Această imagine a făcut vâlvă pe internet! Ninsoarea abundentă din ultimele zile le-a dat idei unor constănţeni puşi pe glume.

Pe reţelele sociale circulă fotografia unui penis făcut din zăpadă, în noaptea de 1 spre 2 martie, chiar în faţa sediului PSD Constanţa. „Gluma” a fost distrusă după câteva ore, cel mai probabil, de membrii organizaţiei. „Cineva s-a jucat azi-noapte în faţa sediului PSD Constanţa de pe bulevardul Lăpuşneanu, zona Trocadero! Membrii de partid au distrus opera de artă dis-de-dimineaţă”, a scris Anne-Marie Marcu pe contul ei de Facebook.

Imediat au apărut şi primele comentarii pe această temă. „Seamănă perfect cu programul de guvernare”, spune Giulia, iar Doina adaugă: „Rezistenţa prin umor… facem haz de necaz! Mi s-au lărgit fălcile de râs, la unele comentarii… unele mai comice decât altele”.

Sursa: click.ro

Rezistența prin umor! ”Mărțișor” cu dedicație în fața sediului PSD Constanța! Iată imaginea care a făcut vâlvă pe internet! was last modified: martie 5th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close