Robert Negoita, suspendat din PSD, da de pamant cu Dancila: „Daca exista reincarnare, nici in 50 de vieti n-as vota-o pe Dancila la prezidentiale! E o gluma trista”

338

Primarul Sectorului 3 din Bucuresti, Robert Negoita, a catalogat desemnarea Vioricai Dancila ca prezidentiabil din partea PSD drept „o gluma trista” si a precizat ca nu ar vota-o vreodata nici daca s-ar reincarna.

„Mi se pare o gluma destul de neinteresanta ca gluma trebuie sa te faca sa razi, adica sa zambesti. E o gluma trista si faptul ca acesti oameni conduc Romania e si mai trist si nu as vrea sa creada cineva ca am o chestiune personala, chiar respect foarte mult electoratul PSD, respect foarte mult acest partid pentru ce a insemnat el pana la un moment dat. Deja de ceva timp se vede o lipsa de busola, dar o chestie atat de evidenta, incat cei care tac, pentru ca sunt multi care vad si tac, incep sa devina complici”, a declarat Robert Negoita.

Liderul PSD a comentat si pe marginea faptului ca Viorica Dancila s-a plans ca a fost izolata la Palatul Victoria timp de sase luni, vreme in care ar fi trebuit sa urmeze strict deciziile fostului lider al social-democratilor Liviu Dragnea.

„Un om normal, vertical, un lider, nu accepta niciodata asa ceva. […] Ce ne spune dansa dovedeste ca e un om slab, fara coloana vertebrala, care accepta umilinte de acest fel. Romania nu are nevoie de asa ceva. Un astfel de tip de bataie de joc nu poate accepta un om care are o minima coloana vertebrala”, a afirmat primarul Sectorului 3 al Capitalei.

Suspendat pentru 6 luni din PSD pentru pozitiile sale publice extrem de critice la adresa conducerii, edilul si-a continuat si de aceasta data imperturbabil seria criticilor la adresa premierului Viorica Dancila:

„Si va spun, nu am cum sa votez vreodata, daca exista reincarnare si o sa am 50 de vieti, niciodata nu am sa o votez pe doamna Dancila doar pentru ce mi-a spus in seara asta; un om vertical, un lider, nu accepta niciodata o astfel de bataie de joc”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos