Robert Turcescu, care s-a detonat in direct ca fiind ofiter acoperit, il ataca dur pe Moise Guran: „Omul e un melc fara coloana, acum patru ani se dadea fata mare”

973

Deputatul PMP, Robert Turcescu, a lansat un atac dur la adresa lui Moise Guran, realizatorul emisiunii „Romania in direct”, care a anuntat ca renunta la presa pentru a intra in politica. Deputatul PMP Robert Turcescu uitat ca s-a „detonat” in direct la B1, unde s-a spovedit ca a fost ofiter acoperit.

”Nu pot decat sa ma bucur ca Moise Guran pleaca din presa: mi-era o mila de emisiunea „Romania in direct”, in ce hal ajunsese… Acu’ nu stiu ce-o sa se aleaga de USR, dar nici nu ma framanta”, a scris deputatul PMP Robert Turcescu pe Facebook.

Dupa un timp,Turcescu a revenit: ”Cativa amici m-au intrebat daca am ceva cu Guran si de ce i-am tras o smetie. Da, am! Omul e un melc fara coloana care acum patru ani se dadea fata mare, ca el nu intra in politica, pentru ca ii pute, ca „detesta jurnalistii care isi abandoneaza meseria” samd (vezi textul de mai jos!). Bai, Gurane, toti cei care te cunosc stiu cum esti, de fapt: gura mare si cam atat. Partea buna e ca acum, odata intrat in politica, se vor convinge si altii cate parale faci”.

Robert Turcescu a postat pe Facebook ce declara Moise Guran in 2015.

„inainte sa apara orice fel de sondaje secrete, facute de nu stiu cine, va spun doar atat: nu detest nimic mai mult decat detest un jurnalist care isi abandoneaza meseria pentru a intra in politica. E o indecenta in sine fata de ea (de meserie), fata de tine ca profesionist (cel mai des politicienii au fost mediocri in meseria lor de baza) dar este si o tradare fata de public”.

„Sunt multi care cred ca, daca eu as fi prim-ministru, as face nu stiu ce. Am multe idei, e adevarat, dar, inca o data, eu sunt doar un om bun de gura. Ma pricep, adica, la comunicare. Nu ma vad altceva, pentru ca la asta ma pricep si atat. Sunt jurnalist de la 19 ani. Nu am facut nimic altceva in viata si nici nu cred ca o sa fac altceva pana la pensie”, mai declarat Moise Guran in Formula AS in 2011.

„Cand am zis ca e doar bun de gura n-am facut decat sa-l citez, dupa cum vede!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Robert Turcescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos