Robert Turcescu: grupul infracțional organizat în jurul lui Dragnea urma să transforme insula Belina într-un PARADIS FISCAL prin lege!

588

Deputatul PMP Robert Turcescu a declarat luni ca, potrivit unui proiect legislativ initiat de senatorul PSD Serban Nicolae, in zone precum insula Belina s-ar fi putut construi si cazinouri.

„PMP va prezinta astazi un document care arata negru pe alb cum lucreaza grupul infractional organizat in jurul domnului Dragnea pentru propasirea clanului Dragnea si are legatura cu subiectul zilelor din urma — insula Belina. Acest grup infractional organizat a initiat in luna mai a acestui an un proiect sub semnatura domnului Serban Nicolae prin care trecerea din domeniul public a insulei Belina in proprietatea TelDrum urma sa mai aiba un pas. In aceasta zona, urma potrivit acestui proiect de lege, urma sa fie creat un paradis fiscal. Prin aceasta lege initiata in regim de urgenta de senatorul Serban Nicolae se ducea practic mai departe acest plan al clanului Dragnea pentru stabilirea unor zone cu regim fiscal aparte, era probabil si cazul acestei zone Belina. E o minciuna ce spune acest grup din jurul domnului Dragnea ca astfel de situatii se intampla, s-au intamplat de sute de ori in ultimii ani. Cazul Belina nu e un caz oarecare, aici vorbim despre o zona in care nu vorbim despre terenuri oarecare, vorbim despre o suprafata care era cu un regim special apartinand zonei protejate a Dunarii”, a afirmat Turcescu, la Palatul Parlamentului.

El a adaugat ca proiectul lui Serban Nicolae ar urma sa fie aprobat tacit la data de 31 octombrie, iar prin acesta se instituia un regim fiscal special pentru zone precum insula Belina.

„Deja se puteau organiza activitati economice, de turism, agrement, alimentatie publica, dar si de jocuri de noroc, deci am fi putut vedea in insula Belina a domnului Dragnea chiar cazinouri. Noi, cei de la PMP, atragem atentia inclusiv celor din majoritatea parlamentara ca ar fi bine sa caste bine ochii atunci cand se dau pe mana initiativelor din grupul infractional organizat alcatuit de domnul Dragnea si acolitii lui. Grupul Dragnea trebuie oprit, acest om a devenit un pericol public pentru Romania si el nu este singur. Fie din prostie, fie din nestiinta de carte pare-se ca sunt multi care se lasa vrajiti de felul in care Liviu Dragnea stie sa prezinte in acest moment fel si fel de initiative legislative care par ca sunt disparate sau sunt ale cate unui parlamentar PSD, dar in realitate exista un punct convergent”, a sustinut Turcescu.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos