Robert Turcescu revoltat ca PMP a votat pentru adoptarea holdingului lui FIREA la Primaria Capitalei! Urmeaza DEMISIA?

465

Deputatul PMP Robert Turcescu isi manifesta revolta dupa ce consilierii generali din partea PMP au votat alaturi de PSD si ALDE in favoarea proiectului Gabrielei Firea de a crea 19 societati comerciale ale primariei.

„Ca sa fie clar: cata vreme am condus organizatia PMP Bucuresti si atata timp cat am fost liderul consilierilor PMP din Consiliul General al Capitalei, cuvantul de ordine a fost OPOZITIE TOTALA fata de PSD! Iar Firea n-a fost bine”, a scris Turcescu pe pagina de Facebook.

Turcescu a primit insa o replica dura din partea purtatorului de cuvant al PMP, Magda Bistriceanu, care le-a luat apararea consilierilor PMP.

„Observ ca domnul ‘Tic-tac’ sau ‘Firea e bine’ aduce acuzatii conducerii PMP Bucuresti. Domnul Turcescu uita, cand isi acuza colegii de blat, ca la alegerile locale ‘s-a batut’ cu Firea si a avut sub scorul partidului, iar dupa ce a ajuns consilier general la Bucuresti,unde ar fi avut posibilitatea sa-si arate ‘muschii’, a fugit la Constanta…doar pe un loc eligibil! Stiu, e minunat sa-ti acuzi public colegii din scaunul de la Parlament! O zi buna tuturor!

P.s: daca era macar la nivelul partidului la locale, acum aveam inca un Consilier general”, a scris Bistriceanu pe Facebook.

Intrebat pe Facebook de ce nu isi da demisia, Turcescu a sugerat ca acest lucru este posibil: „Rabdare”.

robert-turcescu

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos