Roberta Anastase se casatoreste in 30 iunie! Traian Basescu si sotia sa Maria vor fi nasi!

649

1anastaseVicepresedintele PDL, Roberta Anastase, in varsta de 37 de ani, se va casatori in data de 30 iunie cu partenerul sau, omul de afaceri Victor Farca, Traian Basescu si sotia sa Maria fiind nasi.

Potrivit unor surse apropiate celor doi, nasii de cununie ar urma sa fie seful statului si sotia sa, Roberta Anastase propunandu-i presedintelui Traian Basescu sa ii fie nas.

Nunta ar urma sa aiba loc la Palatul Stirbey. Roberta Anastase nu a trimis inca invitatiile de nunta, insa si-a anuntat apropiatii si colegii din PDL despre evenimentul care va avea loc la sfarsitul lunii iunie.

Roberta Anastase formeaza un cuplu cu omul de afaceri Victor Farca de peste 15 ani. Presa a relatat ca Anastase a primit un inel de logodna Chopard.

Anastase, care a implinit in luna martie 37 de ani, a absolvit unul dintre cele mai renumite licee din Ploiesti, apoi a absolvit Facultatea de Sociologie. Ea s-a facut initial remarcata prin participarea la concursuri internationale de frumusete, la care a reprezentat Romania, in anii 1990.

Conform propriilor declaratii, Anastase a intrat in politica inainte de a implini 18 ani, ea inscriindu-se in PD. In prezent, Anastase conduce filiala judeteana PDL Prahova si se afla la al doilea mandat de deputat.

Presedintele Camerei Deputatilor mentiona, in decembrie 2011, in emisiunea „Povestiri adevarate” de la postul Acasa, ca se va casatori cu un om de afaceri, iar nunta ar putea sa fie organizata la Ploiesti. Roberta Anastase recunoastea ca in 2012 si-a propus sa imbrace rochia de mireasa. „Mi-as dori foarte mult sa fac nunta in Ploiesti”, spunea Anastase. „In momentele grele, l-am simtit alaturi, faptul ca este sufletist si bun m-a cucerit”, a mai spus ea despre partenerul sau.

Si in martie 2012, de ziua sa de nastere, Roberta Anastase spunea ca spera sa se casatoreasca in cursul anului, dar ca nu a fixat data evenimentului.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos