”Romani, poftiti cu totii inapoi la munca, Voiculescu a fost eliberat si nu a achitat nota de plata. Ne costa doar 60 de milioane de euro!”

579

În timp ce dom’ profesor Voiculescu iese liniştit de la închisoare, cu tonus bun, elegant şi bronzat, românii cinstiţi vor trebui să acopere ei din taxe puse pe munca lor cinstită prejudiciul de 60 de milioane nereturnat de mogul, remarcă, într-o postare pe Facebook, fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, scrie epochtimes-romania.com.

„De câteva ori în ultima vreme mi s-au adresat oameni cu „domnule profesor Voiculescu”. M-a trecut de fiecare dată un fior şi am rectificat rapid. Deh, culmea… un fost ministru la sănătate care nu a fost profesor.

Adevăratul domn Profesor Voiculescu nu a ieşit astăzi din închisoare. Dumnealui a ieşit de la spital. Ca orice român care merge – de voie, de nevoie – la spital. Dă mai bine aşa… deci o coincidenţă fericită.

Într-un tricou Jean’s Paul Gaultier, frumos bronzat, sănătos (a fost internat la Spitalul Universitar unde i-a dat domnul profesor Oprescu „un cocktail cu nişte No-Spa”), puternic, ne-a transmis tuturor că va continua să lupte şi mai straşnic „împotriva abuzurilor”, s-a urcat într-un Range Rover şi a plecat la ale dumnealui.

Prejudiciul de 60 milioane de euro? „Nu există niciun prejudiciu în dosar”. Dacă statul a fost prejudiciat, treaba lui. Se găsesc taxe noi care să acopere găurile. Taxe de solidaritate aplicate de exemplu angajaţilor care au reuşit să îşi construiască o carieră solidă.

Poftiţi cu toţii înapoi la muncă”, scrie ministrul pe pagina sa de socializare.

Postarea fostului ministru al Sănătăţii vine în contextul în care Dan Voiculescu a fost eliberat ieri condiţionat, deşi prejudiciul de 60 de milioane de euro din dosarul privatizării frauduloase ICA nu a fost recuperat. Mai mult, la ieşirea de după gratii, mogulul s-a plâns că i s-au furat trei ani din viaţă şi că nu există niciun prejudiciu în dosar.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos