Romania a intrat pe radarul investitorilor din Emiratele Arabe Unite: Ce companii vor sa faca afaceri in tara noastra!

321

Romania este din ce in ce mai des tinta investitorilor din Emiratele Arabe Unite. Un exemplu in acest sens este recenta semnare, la Bucuresti, a unui printr-un memorandum de catre ministerul roman al Transporturilor si compania guvernamentala DP World din Emiratele Arabe Unite, referitor la infrastructura portuara si transporturile maritime, informeaza jurnalistii.ro.

Potrivit reprezentantilor companiei din Emirate, acestia vad Portul Constanta drept principala poarta de intrare in Europa dinspre China.

La randul sau, premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul este interesat de „o prezenta substantiala a companiilor emirateze in acest sector”.

”Incurajam oamenii de afaceri din Emiratele Arabe Unite sa investeasca in Romania“, a declarat, luni, prim-ministrul.

Si compania Al-Dahra din Abu Dhabi vrea sa isi continue investitiile in tara noastra. Dupa ce a preluat recent Agricost, cea mai mare ferma de cereale din Europa, intr-o tranzactie de circa 200 de milioane de euro, gigantul din Emirate ia in calcul si preluarea fermei Agroindaf, din justul Ilfov, potrivit zf.ro. Este vorba despre furnizorul de lapte al fabricii franceze Danone.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos