Mai mult

  Romania blestemata! In anul centenarului al doilea si al treilea om in stat vor sa cinsteasca hotia si coruptia printr-o amnistie!

  9,533FaniÎmi place

  Romania pare o tara blestemata sa fie condusa de niste oameni cu o moralitate mai mult decat indoielnica. In anul centenarului cinstim hotia si coruptia pentru ca oamenii din fruntea statului sunt generosi cu faradelegea.

  Cum motiveaza acestia o amnistie

  Liviu Dragnea: „Se vorbeste in spatiul public de foarte mult timp de a se gasi o solutie sau un pachet de solutii sa se repare nenorocirile care au fost generate de implicarea serviciilor in justitie, de implicarea procurorilor in instante si de rezultatele odioase ale acestor protocoale ilegale si neconstitutionale. Pentru mine si pentru noi, ca partid, ideea unei amnistii nu este o iluzie juridica”.

  Calin Popescu Tariceanu: „Avand in vedere gravele excese si abuzuri care s-au petrecut in trecut la nivelul DNA, prin care procedurile judiciare au fost grav viciate, avand in vedere ca multe din anchetele care s-au facut de catre Parchete s-au facut pe baza ascultarilor telefonice ilegale, pe baza protocoalelor secrete ilegale si neconstitutionale, sigur ca se impune o masura – as spune – mai degraba reparatorie”.

  Tudorel Toader: „In istoria dreptului penal au fost relativ multe acte de clementa referitoare la amnistie, referitoare eventual si la gratiere. (…) Acum, sigur, ca suntem in Anul Centenar, legiuitorul ar putea fi generos din aceasta perspectiva”.

  Ultimele stiri

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Rares Bogdan a rabufnit la adresa social democratilor: „PSD impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu Uniunea Europeana”

  Liderul delegatiei eurodeputatilor romani din grupul PPE, Rares Bogdan, a anuntat joi, intr-o postare pe pagina sa de...

  Numire controversata la Sala Palatului! Sinecura pentru un fost membru UNPR

  PNL continua seria numirilor politice in functii cheie, de data aceasta la Sala Palatului. Noul director general, Adrian...

  Altii au apreciat si...