Romanul Ungureanu isi acuza colegii ca au facut un GEST ANTIPATRIOTIC!

644

221trqaPresedintele FC Mihai Razvan Ungureanu isi acuza colegii ca de un an de zile nu s-a reusit sa se ajunga la o lista comuna la europarlamentare din partea dreptei, acesta fiind un gest antipatriotic.

„Felul in care de un an de zile nu s-a reusit sa se ajunga la intelegere pentru realizarea unei liste comune pentru europarlamentare din partea dreptei este un gest antipatriotic, antinational. Este inspaimantator daca vom avea trei liste la europarlamentare, in cel mai mult caz doua liste, PDL avand in continuare o atitudine profund izolationista. O asemenea atitudine profund distructiva”, a precizat Mihai Razvan Ungureanu.

El a mai spus ca impreuna cu colegii sai de la Forta Civica sustine o lista de candidati pentru europarlamentare a caror biografie personala sa fie ireprosabila, aratand ca mai bine merge cu oameni noi si necunoscuti decat cu acelasi nume „care se plimba in fata televizorului fara sa spuna nimic”.

„La intrebarea daca este posibila o lista unica pentru europarlamentare si un candidat unic pentru prezidentiale m-as fi bucurat sa spun «Da», dar astazi in politica se poate intampla orice”, a adaugat Mihai Razvan Ungureanu.

El a mai spus ca „izolationismul PDL e de natura sa avantajeze USL si ca daca dreapta pierde, atunci acest lucru se va intampla nu din cauza USL, ci a dreptei”.

La dezbaterea GDS au fost prezenti alaturi de Mihai Razvan Ungureanu, deputatul PDL Elena Udrea, europarlamentarul Cristian Preda, presedintele PMP, Eugen Tomac si Teodor Baconschi.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos