Rovana PLUMB se intoarce la guvernare! Propusa la Ministerul pentru Mediul de Afaceri!

469

Rovana Plumb, ministrul Muncii in cabinetul Ponta, se intoarce in guvern. Rovana Plumb va conduce ministerul pentru Mediul de Afaceri, parasit de Florin Jianu, in urma protestelor la adresa OUG 13, anunta DC News.

Rovana Plumb este presedinte al organizatiei de femei a PSD.

Florin Jianu a demisionat din guvern in semn de protest fata de adoptarea OUG 13.

„Ma opresc aici din activitatea guvernamentala pentru ca asa imi dicteaza constiinta, iar asta nu este negociabil pentru nimic in lume!!! Ii rog pe cei tentati sa foloseasca gestul meu in scop politic, propagandistic sau de orice alta natura a incita, sa se abtina. Sunt si raman tehnocrat, nu ma pricep la politica, ma pricep la domeniul IMM si la antreprenoriat”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

El a mai spus: „Am reflectat cu responsabilitate la ceea ce este etic sa fac in continuare si nu in principal pentru probitatea mea profesionala, pentru ca aici am constiinta curata, ci pentru copilul meu, pentru cum o sa ma uit in ochii lui si ce anume o sa ii spun peste ani. O sa ii spun ca tata a fost un las si a girat actiuni pe care nu le impartaseste sau a ales sa iasa cu fruntea sus dintr-o poveste care nu este a lui?!”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos