Rusia, tot mai aproape de Romania! Ludovic Orban demasca faptul ca mai multi ”oameni ai rusilor” au fost numiti ministri in cabinetul lui Tudose! ”Avocatul rusilor” anunta ca-l va da in judecata pe seful PNL!

Presedintele PNLLudovic Orban, a lansat, vineri, acuzatii grave la adresa unor membri ai guvernului Tudose pe care ii acuza de legaturi cu Rusia. In replica, Ministrul Apararii a anuntat ca il va da in judecata pe liderul PNL, scrie ziare.com.

De exemplu, pe ministrul Comunicatiilor, Lucian Sova, Orban l-a numit, intr-un interviu pentru Adevarul, „invatacelul lui Hrebenciuc” si a precizat ca a fost partener de afaceri cu un spion rus.

El a precizat ca nu vede cu ochi buni schimbarea Anei Birchall de la Ministerul Afacerilor Europene, in locul careia a venit Victor Negrescu.

„Chiar si schimbarea ministrului de la Afaceri Europene. Ana Birchall, care era clar pro-NATO, cu o atitudine clara in acest domeniu, este inlocuita cu Victor Negrescu, asupra caruia sunt numeroase semne de intrebare”, a spus Orban.

Despre ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, liderul PNL a sustinut ca a fost avocatul rusilor care au cumparat combinatul de la Targoviste si pe care l-au falimetat.

„M-as referi si la Tutuianu, care a fost avocatul rusilor de la Mechel, care au cumparat combinatul de la Targoviste si l-au falimentat. De acolo, au luat o instalatie extrem de importanta din punct de vedere strategic si au dus-o in Rusia. Asta-mi ridica numeroase semne de intrebare si-mi releva ca au pus niste oameni extrem de ciudati, care trebuie urmariti cu foarte multa atentie”, a adaugat Orban.

Ministrul Apararii: Il dau in judecata pe Ludovic Orban

In replica, ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a anuntat ca il da in judecata pe Ludovic Orban.

Tutuianu a declarat la Antena 3 ca acuzatiile lui Orban sunt „o prostie”, adaugand ca „Pentru aceasta afirmatie n-am sa ezit sa-l dau in judecata pe domnul Orban”.

Tutuianu nu a negat ca a fost avocatul reprezentantilor combinatului de oteluri din Targoviste, atat in perioada in care acesta era detinut de stat, cat si dupa ce a fost preluat de rusii de la Mechel, dar a refuzat sa spuna cati bani a primit in urma contractului.

„Au fost sume obisnuite pentru acele contracte. Interpretarea lui Orban nu are niciun fel de consistenta, e o retorica promovata de PDL. Niciodata nu am facut deplasari la Moscova. Mi-am facut datoria in calitate de avocat”, a punctat actualul ministru al Apararii.

Rusia, tot mai aproape de Romania! Ludovic Orban demasca faptul ca mai multi ”oameni ai rusilor” au fost numiti ministri in cabinetul lui Tudose! ”Avocatul rusilor” anunta ca-l va da in judecata pe seful PNL! was last modified: iulie 1st, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre