RUSINEA TARII: Dragnea si Serban Nicolae isi servesc CONTRE pe tema legii gratierii – „Unii colegi au senzatia ca sunt pe persoana fizica in Parlament!”

514

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca va avea o discutie cu Serban Nicolae in cadrul Comitetului Executiv al partidului. El este nemultumit ca Nicolae a sustinut gratierea faptelor de coruptie in Comisia Juridica a Senatului, scrie aktual24.ro.

„Vom discuta in Comitetul Executiv. Mai sunt situatii in care colegi de ai nostri din comisii au initiative care nu au legatura cu programul nostru de guvernare. Nu asta s-a discutat cu ei inainte de a fi propusi pe  listele pe care le-am semnat. Lucrurile nu pot functiona asa, n-am de gand sa le las asa.

Nu pot permite sa apara astfel de disfunctionalitati. Vreau sa am o discutie barbateasca sincera in interiorul partidului si vreau sa luam niste decizii care sa nu mai permita astfel de situatii. Cat de curand va avea loc CEX.

Unii colegi de ai nostri au senzatia ca sunt pe persoana fizica in Parlament. Sa nu te gandesti ca aduci deservicii majore acestui partid este greu de admis”, a declarat Dragnea.

Intrebat daca a discutat cu Serban Nicolae dupa ce s-a adoptat gratierea coruptilor, Dragnea a raspuns iritat: „Eu nu aveam ce sa vorbesc cu domnul Serban Nicolae. Nu e cazul sa facem vedete din niste oameni. Asta nu inseamna ca trebuie sa stau la coada sa vorbesc cu domnul Serban Nicolae. Vom discuta in interiorul partidului”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos