S-a aflat de ce Dancila prefera sa se scalde zilnic in prostie si ridicol, decat sa iasa din cuvantul lui Daddy: ”O are la mana cu un dosar urat!”

375

Dan Alexe, scriitor si jurnalist stabilit la Bruxelles, este convins ca seful PSD, Liviu Dragnea, o santajeaza pe Viorica Dancila cu un dosar, altfel aceasta nu ar ramane in functie. „P fiinta normala, cu un rest de bun simt, care se stie proasta, nu ar sta in functia de premier”, mentioneaza Alexe.

„Singura explicatie pentru incapatanarea disperata de a se infunda zilnic in prostie si ridicol este ca e imboldita de spaima de a nu se da ceva in vileag”, explica jurnalistul.

„E limpede ca Dragnea o are la mana pe Dancila cu un dosar urat sau ceva compromitator. Altminteri, o fiinta normala, cu un rest de bun simt, care se stie proasta, nu ar sta in functia de premier, paralizata asa cum e acum de teroarea de-a fi obligata sa mearga oficial in Israel pentru a discuta despre ambasada, lucruri de care nu are habar.

Bani nu-i trebuie lui Dancila, ca o fi strans vreo doua milioane de euro. Cum am tot spus, un parlamentar european poate deveni milionar, adica poate strange un milion de euro fara sa fure, in cursul unui singur mandat. Fara sa fure. Are peste 7.000 de euro pe luna, plus aproape 20.000 de euro pe luna de cheltuiala pentru birou, secretari si secretare, etc, dar pe care ii dramuieste cum vrea. Deplasarile si cazarea ii sint platite, mancarea costa mai nimic sau e gratis. Cand catadicseste sa vina la plenare sau la reuniunile comisiilor primeste in plus si diurna. Dupa 5 (cinci) ani, la sfarsit de mandat, are strans intre jumatate si un milion de euro. Dancila a stat (degeaba) acolo 9 (noua) ani.

Singura explicatie pentru incapatanarea disperata de a se infunda zilnic in prostie si ridicol este ca e imboldita de spaima de a nu se da ceva in vileag. Altminteri, o persoana normala n-ar supravietui, in incompetenta, sub asa stres zilnic. Ar spune: — ‘Sefu, eu plec, ca-s prea proasta si mai rau fac pentru tara asta’”, informeaza Dan Alexe pe pagina sa de Facebook.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat joi seara la Antena 3 ca Guvernul a adoptat un memorandum prin care s-a decis mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, iar acest gest are “o valoare foarte mare pentru administratia americana”, deoarece Romania este al doilea stat dupa SUA care face acest lucru.

“Guvernul a adoptat un memorandum prin care se decide inceperea procedurilor pentreu mutarea efectiva a ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. Poate parea un lucru putin important. Are valoare simbolica uriasa acest gest al nostru, in primul rand o valoare simbolica pentru un stat care are o influenta nemaipomenita in lume, un stat, Israelul, cu care noi avem relatii speciale de foarte multi ani, un stat in care sunt peste 500.000 de romani, are o valoare foarte mare pentru administratia americana”, a spus Liviu Dragnea.

El mai afirma ca Romania este al doilea stat care face acest gest dupa SUA, iar decizia va aduce beneficii Romaniei

“Suntem practic a doua tara care facem acest lucru. Mutarea ambasadei la Ierusalim poate si cred ca va aduce niste beneficii pe termen si scurt, mediu si lung pentru Romania. Trebuie sa folosim aceasta sansa uriasa”, potrivit acestuia.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a refuzat miercuri sa comenteze informatiile aparute in spatiul pulic potrivit carora Guvernul a decis mutarea ambasadei la Ierusalim. ”Eu nu am vazut un memorandum de acest gen si nu am de facut niciun comentariu pe acest subiect”, a raspuns Nelu Barbu dupa sedinta Guvernului de miercuri.

Sursa: aktual24.ro