S-A DAT LIBER LA CHIUL! Cum mini-vacanta de 1 mai a devenit ditamai-vacanta de inceput de mai pentru unii deputati?

559
În ședința conducerii Camerei Deputaților de luni 24 aprilie ordinea de zi a fost plină de cereri de concedii. Nu mai puțin de zece deputați și-au prelungit vacanța de 1 Mai.
Dacă unii au fost corecți cerând concediu pentru toată săptămâna, alții au profitat că joia și vinerea sunt zile de lucru în teritoriu și au făcut hârtie doar pentru zille de luni, marți și miercuri.

Liberalul Victor Paul Dobre a cerut concediu de odihnă în perioada: 2-9 mai 2017. În schimb, colegul său Florin Roman a făcut cerere doar pentru zilele de 25 și 26 aprilie.

Biro Zsolt de la UDMR și-a prelungit și el vacanța până pe 3 mai, iar Nicolae Bănicioiu de la PSD și-a luat concediu în perioada 24-28 aprilie.

Alexandru Rădulescu a făcut cerere pentru perioada 24-26 aprilie, Ștefan Băișanu a cerut concediu de pe 18 până pe 28 aprilie, iar Vasile Cristian Achiței de pe 24 aprilie până pe 27.

Laurențiu Dan Leoreanu și-a luat și el concediu din 24 până pe 26 aprilie, iar Viorica Cherecheș a annunțat conducerea Camerei că lipsește în zilele de 2 și 3 mai.

Aflat în plină campanie internă pentru alegerile din PNL, Cătălin Predoiu și-a luat și el concediu în perioada 24-26 aprilie, scrie evz.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos