Loading...
S-a îmbogățit fără măsură doar prin muncă cinstită, pentru că de furat, nici vorbă! Dragnea dă asigurări la Antena 3 că nu a comis nicio infracțiune! – Circul Politic

S-a îmbogățit fără măsură doar prin muncă cinstită, pentru că de furat, nici vorbă! Dragnea dă asigurări la Antena 3 că nu a comis nicio infracțiune!

Liviu Dragnea neagă categoric toate acuzațiile pe care procurorii DNA i le aduc în dosarul ”Tel Drum”. Mai mult, acesta are certitudinea că toate afirmațiile făcute de denunțători, pe care îi numește turnători, vor fi demonstrate ca fiind niște minciuni.

Dragnea este acuzat în dosarul ”Tel Drum” de constituirea unui grup infracțional organizat, două infracțiuni de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, și două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul.

„Nu mi-e teamă, n-am furat nimic, n-am făcut nicio infracțiune. În acelasi timp, înțeleg că dosarul se bazează pe denunțurile unor turnători. Vestea tristă pentru ei este că minciunile vor ieși la iveală. Nu vreau să spun mai mult, pentru că e un dosar în curs”, a declarat șeful PSD, la Antena 3.

Sursa: b1.ro

S-a îmbogățit fără măsură doar prin muncă cinstită, pentru că de furat, nici vorbă! Dragnea dă asigurări la Antena 3 că nu a comis nicio infracțiune! was last modified: ianuarie 30th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close