Loading...
S-a mai fasait o minciuna pesedista! Procurorii au rezolvat misterul microfonului din casa lui Carmen Dan: nu functiona! – Circul Politic

S-a mai fasait o minciuna pesedista! Procurorii au rezolvat misterul microfonului din casa lui Carmen Dan: nu functiona!

Procurorii au inchis dosarul in care ministrul de Interne a reclamat ca in casa i-a fost montat un microfon. Ei spun ca nu a fost vorba de violare a domiciliului si a vietii private, asa cum afirma Carmen Dan.

Anchetatorii spun ca microfonul nu functiona si a fost instalat de doi barbati chemati tocmai pentru a verifica daca in apartamentul inchiriat de ministrul de Interne in Bucuresti exista tehnica de inregistrare.

Cei doi au fost solicitati de o ruda a lui Carmen Dan si de aceea nu se poate vorbi de violare de domiciliu.

Nici de inselaciune nu poate fi vorba, spun procurorii, pentru ca cei doi specialisti nu au fost platiti pentru serviciile prestate.

In acest dosar, Carmen Dan a fost audiata in calitate de martor in ianuarie. Vecini si rude ale ministrului de Interne au fost, de asemenea, la parchet pentru audieri.

Sursa: Digi24

S-a mai fasait o minciuna pesedista! Procurorii au rezolvat misterul microfonului din casa lui Carmen Dan: nu functiona! was last modified: mai 5th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close