Loading...
S-a rupt lantul de iubire! Firea dezvaluie cum functioneaza armata de „postaci pe Facebook” a PSD la ordinul lui Dragnea! „Stim bine cum sunt activati” – Circul Politic

S-a rupt lantul de iubire! Firea dezvaluie cum functioneaza armata de „postaci pe Facebook” a PSD la ordinul lui Dragnea! „Stim bine cum sunt activati”

Gabriela Firea a recunoscut, duminica seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, existenta”echipelor de postaci ai PSD”. Ea s-a plans ca acestea au fost acum asmutite impotriva ei.

Suparata ca a fost tinta unor „atacuri din platou”, Firea a tinut sa dezminta faptul ca nu are sustine in PSD. Ea le-a atras atentia invitatilor si telespectatorilor postului ”sa nu se ia dupa ce vad pe Facebook acum” deoarece atacurile la adresa ei apartin echipelor de postaci ai PSD ”despre care, noi cei din interiorul partidului, stim bine cum sunt activati si cum functioneaza, dar nu putem spune tot acum la televizor”.

Firea a incercat sa le transmita celor din platou ca nu e in regula sa ignori orice voce europeana care te critica si sa dea asigurari ca ea nu are niciun parteneriat cu Iohannis sau cu #rezist.

Anterior, la Romania TV, Firea a mai declarat, referitor la momentul in care a fost huiduita pe Arena Nationala, ca filmuletul aparut a doua zi, care spunea ca de fapt Simona Halep a fost huiduita, a fost facut public cu acordul lui Liviu Dragnea.

„Va amintiti momentul Arena Nationala- Simona Halep. A doua zi a aparut pe Facebook un colaj ca de fapt nu am fost huiduita eu, ci Simona Halep. Acela a fost transmis intentionat cu aprobarea lui Liviu Dragnea, asa mi-au spus oameni din partid. Pentru ca eu sa am si mai mult de suferit, s-a pus gaz pe foc. Pentru ce sa distorsionam adevarul si sa comunicam ca nu eu am fost huiduita de 300 #rezist, ci Halep, noi cu asta ne ocupam? Acel scandal i-a convenit lui Liviu Dragnea sa se perpetueze si sa fiu pusa in situatie negativa. I-am spus sa se scoata acel colaj imediat”, a declarat Gabriela Firea, la Romania TV.

Mai multe organizatii PSD au postat pe Facebook, pe 12 iunie, un colaj foto, potrivit caruia ”Simona Halep, marea noastra campioana, a fost huiduita de 20.000 de pe Arena Nationala, dar ”aplaudata de sute de mii de romani, in Piata Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Filmuletul era publicat la o zi dupa ce Gabriela Firea a fost huiduita, pe Arena Nationala, in momentul in care si-a facut aparitia alaturi de Simona Halep si a luat cuvantul, scrie Aktual24.

S-a rupt lantul de iubire! Firea dezvaluie cum functioneaza armata de „postaci pe Facebook” a PSD la ordinul lui Dragnea! „Stim bine cum sunt activati” was last modified: septembrie 3rd, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close