S.O.S. – Dragnea le da planurile de vacanta peste cap parlamentarilor! Ce contine SMS-ul care-i convoaca de urgenta?

416
Președintele Camerei Deputaților le-a transmis un mesaj parlamentarilor că intenționează să convoace Parlamentul, pentru a discuta problema Elcen, scrie evz.ro.

Criza de la Elcen este una mai veche și nu a fost rezolvată niciodată deoarece nu a existat voință politică. Dacă această chestiune nu va fi rezolvată, va exista riscul ca sistemul de termoficare din Capitală să funcționeze cu sincope. Parlamentul va trebui să aprobe ca această Regie să treacă în subordinea Primăriei Capitalei.

”Stimați colegi, va informez ca intentionez convocarea unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaților in data de 2.08.2017 ora 15.00 pentru perioada 2-4.08.17. Presedinte Liviu Dragnea”, le-a transmis Dragnea pe SMS, parlamentarilor, transmite Antena3.ro.

Deputații din opoziție s-au arătat deranjați că mesajul a fost dat la o oră matinală. ”Nu e o comunicare oficială, e o intenție transmisă prin SMS la acea oră matinală. Ne-am obișnuit cu PSD la orice fel de manevră surpriză. E modus operandi. Dar suntem precauți și îngrijorați”, a declarat Cătălin Drulă.