Sa ne amuzam cu Codrin Stefanescu! Liderul PSD INFIRMA informatia aparuta in presa conform careia Dragnea i-ar fi cerut demisia lui Grindeanu: ”In PSD, nimeni NU se cramponeaza de functii!”

521

Un lider al Partidului Social Democrat face devoalări din interiorul formaţiunii. În direct la România TV, secretarul general adjunct al social democraţilor, Codrin Ştefănescu spune că Liviu Dragnea nu i-a cerut demisia lui Sorin Grindeanu.

Mai mult, Ştefănescu nu exclude însă o remaniere de Guvern şi spune că vor mai fi cel puţin două evaluări ale celor din Palatul Victoria, scrie stiripesurse.ro.

„Liviu Dragnea nu i-a cerut în mod particular lui Sorin Grindeanu demisia. Dacă se va întâmpla asta, se va întâmpla în CEX. Dacă se va cere demisia, se va şi produce. În PSD, nimeni nu se cramponează de funcţii. Dacă se consideră că trebuie schimbaţi, oricine va fi schimbat. Cei care vor fi schimbaţi, vor continua munca la partid.

Nimeni nu îşi bate uşa ministerială în CEX. A fost o evaluare pe comunicare, pe programul de guvernare. Direcţia va fi aceeaşi. Mâine după CEX toată România va afla ce facem şi de ce facem. Este strict evaluarea făcută pe programul de guvernare. Vom mai face cel puţin două evaluări. Una în vară şi una în toamnă”, a anunţat Codrin Ştefănescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos