Sătul de incompetența celor de la Transporturi, Tudose transferă construcția autostrăzii București – Brașov către Banca Mondială!

505

Premieră națională! Premierul Mihai Tudose a anunțat că scoate proiectul autorstrăzii București-Brașov de sub coordonarea Ministerului Transportului și că îl va gestiona direct, cu asistența Băncii Mondiale.

Exasperat de incompetența celor de la Transporturi, prim-ministrul a anunțat că „facem o echipă de suport, iar tot ceea ce înseamnă management de proiect să fie la un organism întreg la minte”, adică Banca Mondială.

El a precizat că în două-trei săptămâni va veni echipa tehnică de suport în România.

„Între timp, noi am găsit niște proiecte mai vechi — știți că studii de fezabilitate avem să facem un drum până la Lună, că nu știu cum s-a întâmplat, dar până acum toți au făcut studii de fezabilitate. (…) Am găsit un proiect (…), care este prin sertarele Ministerului Transporturilor (…), care încă mai are autorizația de mediu valabilă și pe care vrem să-l implementăm cât mai repede”, a mai spus Tudose la Antena 3, precizând că se referă la autostrada București-Brașov.

Totodată, Tudose a afirmat că Valea Prahovei și Valea Oltului sunt „priorități” pentru Guvern.

Amintim că Tudose și-a exprimat public în mai multe rânduri nemulțumirea față de activitatea Ministerului Transporturilor.

Sursa: Agerpres

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos