Scandal de proportii in partidul circarilor! O fosta senatoare ALDE il acuza pe Tariceanu ca i-ar fi cerut 630 de milioane lei pentru a fi pusa pe liste la parlamentare!

316

Fosta senatoare ALDE Cristiana Anghel il acuza pe Calin Popescu Tariceanu ca i-a cerut bani pentru a fi pozitionata pe un loc eligibil la alegerile parlamentare, anunta aktual24.ro.

„Tariceanu a vrut sa sponsorizez partidul cu 630 de milioane lei (vechi). Si, pentru ca nu am avut suma aceasta imensa, prima data a refuzat sa ma puna pe liste la parlamentare, apoi i-a dat locul meu lui Cupa, fost presedinte PDL Gorj… Si mai are si tupeul spuna ca l-a santajat Daniel Constantin cu listele… halal sa le fie celor care n-au niciun Dumnezeu! Si da, am dovezi. Comunicatul oficial pe care l-a dat de la Neptun”, a scris Anghel pe Facebook.

Ea a tinut totodata sa dea si un mesaj in sprijinul lui Dan Voiculescu, care a fost internat vineri in spital, cu putin timp inainte ca judecatorii sa decisa daca poate fi eliberat din inchisoare.

„Nu s-au lasat pana nu l-au adus in pragul mortii. Nenorocitilor, credeti ca nu veti plati aceste odioase crime?! Nimeni nu l-a ajutat. I-au mancat banii si-atat. Ma doare sufletul. Este unul dintre cei putini din politica care nu mi-a cerut bani pentru partid. Spunea ca eu platesc cu imaginea mea curata si cu munca din parlament. S-a purtat cu mine precum un tata. Ii doresc din suflet sa treaca si peste acest obstacol. Ajuta-i Doamne!”, a mai spus Cristiana Anghel.

Dan Voiculescu a fost internat in vineri seara la Spitalul Universitar, dupa ce a suferit o ocluzie intestinala. Potrivit unor surse, el urmeaza sa fie supus unei interventii chirurgicale.

Pe 18 iulie el urmeaza sa afle daca va fi eliberat conditionat. La sedinta de judecata din 8 iunie, avocatul lui Dan Voiculescu a sustinut, la Judecatoria Sector 5, ca acesta a aratat „staruinta in munca” in penitenciar si ca omul de afaceri „nu trebuie indreptat, pentru ca are o educatie solida”, in timp ce procurorul DNA a spus ca Voiculescu a avut doar 57 de zile castigate prin munca, restul de peste 300 de zile fiind castigate prin elaborarea de lucrari stiintifice pentru care nu exista nicio dovada ca au fost redactate in penitenciar.