SCANDAL in direct! Gigi Becali s-a enervat pe Radu Carp si l-a facut in toate felurile! Vezi VIDEO

610

Gigi Becali a facut un scandal monstru in fata palatului sau in timp ce era in direct la Romania TV unde s-a enervat pe fostul sef al Institutului Diplomatic Roman, Radu Carp, care i-a spus afaceristului ca o eventuala candidatura a sa la Parlamentul Romaniei are legatura cu obtinerea imunitatii.

„Regulamentul care priveste imunitatea in Parlamentul European spune ca se aplica regulile nationale. Cunosc bine aceste proceduri din punct de vedere tehnic. In cazul Romaniei, pentru ca ii trebuie acest acord al Parlamentului Romaniei, practic nu se aplica. In cazul Parlamentului Romaniei, am vorbit de o practica care ne arata ca in ultimii ani, cererile privind ridicarea imunitatii care au fost adresate comisiei juridice, au fost foarte mult tergiversate sau respinse”, a spus Radu Carp la Romania TV.


Interventia lui Carp l-a scos din minti pe Gigi Becali, care s-a dezlantuit impotriva fostului sef al Institutului Diplomatic.

„Dupa ce ca e prost, n-are nici fata macar. Imbracat urat e, urat e, prost e… Daca nu-l jignesti vine iar la televizor si iar minte. Cum te cheama, ba baiatule, ba?”, a intrebat Becali, aflat in direct.

„Auzi cine e? Radu Carp, seful de Institutul Diplomatic Roman! Iti dai seama ce diplomatie are tara asta daca asta e seful diplomatiei Romaniei. El care habar n-are ca imunitatea in Parlamentul Europei este de 10 ori mai puternica decat imunitatea in Parlamentul Romaniei, ce sa mai discutam, mai oameni buni. Habar n-are”, a continuat Becali.

Radu Carp a reactionat din studio la tirul de jigniri, spunand ca el nu este „obisnuit” sa aiba „un dialog cu persoane care jignesc”.

„Bai baiatule nu te mai duce la televizor daca nu stii. Cum sa spui asa prostii, ca disperi omul! Pentru ce am eu nevoie de imunitate, ca sa nu ma arestezi tu?”, a spus Gigi Becali.

„Habar n-ai! Bai, baiatule, bai baiatule! Ce norma, stii tu de norma? Stii tu de norma? In Parlamentul Romaniei, imediat cum se cere ridicarea imuntatii pentru o hotarare definitiva si irevocabila, se si ridica aceasta imunitate. In Parlamentul Europei dureaza 6-7 luni de zile. Au fost cazuri in care politicieni au fost condamnati definitiv si irevocabil si nu li s-a ridicat imunitatea. Citeste legile, habar nu ai de capul tau! Te dai seful diplomatiei! Cine te-a pus pe tine seful diplomatiei? Esti un dobitoc si un prost. Eu am alergie la prosti. Innebunesc!”, a mai declarat Becali.

„Din pacate acesta este nivelul la care a ajuns politica romaneasca. De aceea nu vin oamenii la vot. Eu sunt mirat pentru ca Gigi Becali este europarlamentar. Cineva trebuia sa-i comunice ca sunt reguli mininale care privesc comportamentul in viata publica”, a fost replica lui Radu Carp.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos