SCANDAL! Ecaterina Andronescu dă de pământ cu sexy-inspectoarea: ”Nu poți afișa astfel de poze în online!”. Violeta Varga reacționează: ”Nu sunt trucată! Invit pe oricine să ma vadă!”

530

Președintele Comisiei de Învățământ din Senat, Ecaterina Andronescu, are o reacție virulentă, după ce a văzut imaginile cu sexy inspectoarea de la Arad, Violeta Varga. Andronescu susține că numirea este una total neinspirată și a explicat că un dascăl nu poate afișa o astfel de imagine în mediul online.

”Nu știu cine a recomandat-o, dar este o numire total nepotrivită. Dacă vrei să fi dascăl trebuie să-ți asumi o anumită conduită, nu poți să afișezi o astfel de imagine în mediul online. Sunt cât se poate de categorică!

Dacă eu afișam o astfel de imagine în online, cu siguranță că aveați o cu totul altă părere despre mine. Ca dascăl, ești obligat să ai o anumită conduită, mai ales că ea trebuie să coordoneze activitatea profesorilor din județ”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Violeta Varga a confirmat că are o relație de 14 ani cu fratele Florentinei Horgea, actualul prefect de Arad, însă a respins orice acuzație că nu ar fi avansat pe postul de inspector pe merit.

„CV-ul l-am trimis la minister. Deci, cariera mea didactică este următoarea: sunt învățător la bază, din 1997. Din 2006 sunt titular la Centrul pentru Educație incluzivă, iar în urmă cu doi ani am fost numită director adjunct la Educație incluzivă Arad. Da, o să pun CV-ul meu, o să pun CV-ul meu. Nu l-am făcut public pentru că eu nu sunt o persoană publică. Eu sunt un biet om care trăiesc din munca de profesor (izbucnește în plâns). Și pur și simplu sunt hărțuită”, a declarat Violeta Varga pentru Press One.

Întrebată de fotografiile pe care le posta pe contul său de Facebook, pe care l-a închis ulterior, Violeta Varga afirmă că, la fel „ca orice femeie”, a vrut să „pună puțină culoare”:

„Nu sunt trucată, poate să vină oricine să vadă cum arăt. Oricând invit pe oricine, în afara ISJ-ului, să vină să mă vadă. Probabil am pus culoare sau, mă rog, ca fiecare femeie… Acuma faci mai multe poze și pui una care, totuși… Nu le pui oricum.[…] Pur și simplu le-am scos, ați observat că le-am scos. Pozele erau anterior de a fi numită ca inspector. Pur și simplu e viața mea privată. Pozele nu mi se par exagerate. Vi se par exagerate?”, a declarat noul inspector.