SCANDAL ELECTORAL cu pumni si bate in plina strada la Slatina! VIDEO

29 dan diaconescuScandal electoral cu pumni si bate in plina strada la Slatina, unde Dan Diaconescu a venit sa-l sustina pe candidatul PPDD la primarie. Dan Diaconescu a ajuns la sectia de politie, dupa ce membrii echipei sale de campanie au fost batuti in Slatina si au ajuns la spital.

Peste 100 de sustinatori PP-DD marsaluiau marti pe strazile orasului, cand au fost asaltati de un grup de necunoscuti inarmati cu bate. Politia a intervenit la scurt timp si a reusit sa duca la sectia municipala Slatina mai multi suspecti.

„Am vazut oameni cu cutite care au atacat femeile care erau in spatele nostru. Cameramanul nostru este in spital. O sa vedeti pe imagini cum oamenii au fost batuti. Langa noi se afla un echipaj al Politiei Locale care a plecat. La Politie ne-au spus ca nu au mai auzit de asa ceva. Ei au spus ca au mai avut probleme cu acesti oameni”, a spus Dan Diaconescu.

Claudia Radu, purtatorul de cuvant IPJ Olt, a declarat ca se actioneaza pentru identificarea atacatorilor.

Sursa: rtv.net

SCANDAL ELECTORAL cu pumni si bate in plina strada la Slatina! VIDEO was last modified: ianuarie 29th, 2013 by Circul Politic
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...

Discuție mesaj

  1. […] Citeste pe circulpolitic.ro! […]

Comentariile nu sunt permise

spre