Scandal in PMP! Turcescu, catre pe Paleologu: „Nu ti-e, ma, rusine? Ia uite unde era gogoasa infuriata!” Reactia lui Paleologu

575

Parlamentarul PMP Robert Turcescu i se adreseaza in termeni duri prezidentiabilului PMP, Theodor Paleologu, care a afirmat: ”Slava Domnului, eu nu sint in PMP!”. Turcescu il numeste pe Paleologu ”gogoasa infuriata”, intrebandu-l daca ii pute partidul care l-a scuturat de praful anonimatului. ”Nu ti-e, ma, rusine?”, il intreaba Turcescu pe fostul candidat la Presedintie.

”Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Natiei, pe Prima Tv: ‘Slava Domnului, eu nu sunt in PMP!’. Ia uite unde era gogoasa infuriata! Da’ ce, micutule, iti pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ti-e, ma, rusine? Zeci de mii de membri PMP au tras in campania asta pentru tine de le-au sarit ochii din cap si tu le dai cu flit?”, scrie Turcescu pe Facebook.

El ii explica lui Paleologu ca nu i-a facut campanie pentru ca acum doua luni, la sediul partidului, cand l-a auzit ca vrea sa candideze independent, doar sustinut de PMP, a intuit exact ce ”loaza” este.

”Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalti colegi din PMP ai putea sa arati, mai, gogoasa infuriata!”, conchide Robert Turcescu.

Replica lui Paleologu

„Nu „imi pute” deloc PMP-ul, așa cum spune Turcescu. in schimb, poate ca „ii pute” partidului un asemenea om. Tocmai asta spuneam ieri la Cafeneaua Nației: Turcescu e o problema interna a PMP-ului și slava Domnului ca nu trebuie sa gestionez eu astfel de persoane. Este, mai exact, o problema de igiena”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos