Scandalul de la Tarom escaladeaza! Ponta intervine: ”TAROM nu e TEL DRUM! Cand impui la conducere PROFESIONISTI marca Don Livio, e normal sa ai pierderi uriase!”

232

Victor Ponta se situeaza de partea premierului Tudose in conflictul pe care acesta il are cu seful Tarom si il acuza pe Liviu Dragnea ca are interese personale in aceasta afacere. „Tarom nu este Tel Drum”, subliniaza fostul lider al PSD.

” ‘Agenturili Straine’ sunt de vina — cand e Soros ocupat! Metoda lui Don Livio de la Teleorman vad ca este folosita de orice sef impus de el la vreo institutie sau companie guvernamentala! TAROM nu este TELDRUM!!! Si cand impui la conducere ‘profesionistii marca Dragnea — Cuc’ e normal sa ai pierderi uriase si sa duci Compania spre prapastia de care am ferit-o cu greu in ultimii ani! Pilotii si personalul navigant isi cauta refugiu in companiile private satui de nepotismul, abuzurile si lipsa de perspectiva din ultimele luni. Cumparam cu preturi umflate aeronave refuzate de alte firme concurente, lansam proceduri de achizitie la care nu participa niciun partener serios, pierdem sloturi si pasageri, mintim oamenii cu viitoare zboruri pe care niciun specialist nu stie cum sa le faca profitabile, punem in management si in Consiliul de Administratie alti ‘cuci’ din Giurgiu”, a scris Victor Ponta pe pagina lui de Facebook.

In context, acesta sustine ca premierul Mihai Tudose ar fi trebuit sa reactioneze si sa adopte masuri mai din timp.

„Cand premierul Tudose se uita pe cifre si intra in panica, dam vina pe ‘forte straine’! Iar rezultatul o sa fie un dezastru — degeaba ne dorim noi sa avem TAROM, daca nu zboara direct in Brazilia, este doar o alta vaca de muls pe termen scurt! Mihai Tudose vrea sa faca ceva azi! Foarte bine — desi eu cred ca trebuia sa faca de ieri!”, a afirmat Ponta.