Scandalul din PSD atinge un nou nivel! Viceprimarul Aurelian Badulescu si primarul sectorului 6 Gabriel Mutu s-au batut la primarie! Gabriela Firea: Dragnea sa isi ia batausii din Consiliul General!

333

Aurelian Badulescu, viceprimarul Capitalei, si Gabriel Mutu, primarul sectorului 6 al Capitalei, au avut o altercatie fizica la primaria Capitalei, potrivit relatarilor martorilor, scrie News.ro.

Cearta dintre cei doi ar fi pornit de la faptul ca sedinta PSD de miercuri seara, in care viceprimarului Aurelian Badulescu i-a fost retras sprijinul, a fost condusa de Gabriel Mutu. Scena a avut loc intr-o incapere din PMB.

Incidentul a avut loc in sedinta de grup a PSD, care avut loc inainte ca sa inceapa sedinta Consiliului General al Capitalei de joi.

La un moment dat, Aurelian Badulescu a inceput sa il jigneasca pe edilul sectorului 6. Potrivit alesilor generali PSD, edilul Gabriel Mutu s-ar fi enervat si i-a tras un pumn viceprimarului.

Politia Locala a fost chemata sa aplaneze conflictul care a izbuncnit intre cei doi. Mediafax relateaza ca viceprimarul Aurelian Badulescu striga catre primarul Sectorului 6: „Tu ai dat primul!”.

Primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu a declarat joi, ca nu a fost implicat intr-o altercatie cu viceprimarul Aurelian Badulescu, ci a fost o discutie mai aprinsa, iar legat de afirmatiile viceprimarului potrivit carora domnia sa ar fi lovit primul, spune sa le explice Badulescu.

„A fost o discutie mai aprinsa, nu altercatie”, a declarat Gabriel Mutu, intrebat daca este adevarat ca a existat totusi si violenta fizica, Mutu a raspuns: „Sa va spuna sursele, daca luati pe surse. S-a explicat de ambele parti care este legislatia si asta a fost discutia”.

Chestionat cu privire la declaratia viceprimarului Badulescu, care striga „Tu ai dat primul”, Mutu a afirmat: „intrebati-l pe dansul la ce se refera”.

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a confirmat incidentul la Romania TV, spunand ca Mutu a aruncat cu o sticla cu apa in Badulescu, si l-a somat pe Liviu Dragnea, presedintele PSD, „sa-si ia batausii” din Consiliul General, referire la Gabriel Mutu, presedinte PSD Bucuresti.

„Domnul Mutu i-a aruncat cu o sticla de apa domnului Badulescu. Au fost niste incaierari. Fac apel la domnul presedinte Dragnea sa isi ia batausii din Consiliul General. Sa il sune pe domnul Mutu sa mearga la sedinta de consiliu local la sectorul 6, pe care a convocat-o”, a declarat primarul general al Capitalei, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

PSD Bucuresti a decis, miercuri seara, retragerea sprijinului politic lui Aurelian Badulescu pentru functia de viceprimar al Capitalei pe motiva ca vorbeste urat cu colegii din PSD. Noul lider al filialei, Gabriel Mutu, renunta, astfel, la oamenii primarului Gabriela Firea, la Primaria Capitalei.