Scantei intre Ponta si Antonescu pe seama socrului Ilie Sarbu!

661

1scanaasPremierul Victor Ponta considera numirea senatorului PSD Ilie Sarbu la conducerea comisiei de ancheta in cazul Calarasi „o gluma”, adaugand ca nu toate glumele liderului PNL, Crin Antonescu, sunt bune.

Informat de jurnalisti ca liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca este de acord cu infiintarea comisiei, dar sa fie condusa de Ilie Sarbu, Ponta a raspuns:

„Nu stiu si banuiesc ca a fost o gluma”.

La insistenta presei, care a aratat ca declaratia ii apartine lui Antonescu, Ponta a afirmat:

„Glumele domnului Antonescu, unele dintre ele sunt bune, nu toate”.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca nimeni din PNL nu va impiedica vreo comisie de ancheta si ca „sigur” ca liberalii vor fi de acord, mentionand ca de pe acum propune ca aceasta sa fie condusa de senatorul PSD Ilie Sarbu.

„Asta e propunerea noastra. Decizia oficiala o vom lua maine, poimaine, dar nu azi (…) nu cumva dintr-o informatie gresita, dintr-un comentariu pripit, sa poata interpreta cineva ca ne poate da ultimatumuri”, a spus el.

Antonescu a spus, raspunzand unei intrebari legate de sugestia ca Ilie Sarbu sa conduca aceasta comisie, ca aceasta este propunerea „frateasca” a PNL, mentionand ca acesta este liderul grupului PSD din Senat si ca lupta politica din ultimele 24 de ore a acestuia l-a convins.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos