Scenariile PNL privind TRANSPORTURILE!

814

Radu Stroe preia Transporturile, iar Internele – Chiuariu, David sau Scutaru este unul dintre scenariile vehiculate in PNL in urma retragerii candidaturii lui Ovidiu Silaghi, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie, potrivit Mediafax.

Surse din PNL au precizat, miercuri, ca in partid sunt in lucru mai multe scenarii in ceea ce priveste situatia creata de necesitatea avansarii unei noi nominalizari pentru Ministerul Transporturilor, in urma retragerii lui Silaghi.

Unul dintre scenarii vizeaza o rocada, in sensul ca ministrul Internelor, Radu Stroe, ar urma sa preia portofoliul Transporturilor, iar locul sau de la Interne sa fie ocupat fie de Tudor Chiuariu, fie de Cristian David, fie de George Scutaru.

Potrivit surselor citate, exista liberali care si-ar dori ca Ministerul Transporturilor sa fie preluat de catre actualul ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Varga, si acest scenariu avand deci la baza o rocada a ministrilor PNL pe ministerele detinute de liberali.

Sursele mentionate au precizat ca in PNL exista o competitie pentru functia de ministru al Transporturilor, intrucat multi liberali isi doresc aceasta demnitate.

Potrivit acelorasi surse, PNL se afla in acest moment in faza de strangere de propuneri pentru portofoliul Transporturilor.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos