SCENARIU HALUCINANT imaginat de Radu MORARU: „Dragnea e omul lui Coldea si are misiunea sa compromita total PSD pentru ca Romania sa devina Republica Procurorilor”!

566

Jurnalisul Radu Moraru vine cu o ipoteză halucinantă pe nasul.tv. Ziaristul susține că șeful Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, ar fi omul fostului prim-adjunct al Serviciului Român de Informații, Florian Coldea.

Moraru susține că liderul PSD ar fi avut „misiunea” să compromită formațiunea politică aflată acum la „Putere”.

„Dragnea este omul lui Coldea. Potrivit surselor mele, fără greș în ultimii 5 ani, Coldea i-a promis lui Dragnea că îl scapă de dosare și de pușcarie.  În schimb, Dragnea a avut „misiunea” să compromită total PSD-ul, dar și orice dezbatere publică pe temă Codurilor Penale și să contribuie la întărirea „Republicii Procurorilor”, o temă bine agreata de către cei care doresc distrugerea tuturor patronilor români dar și a celor străini, care nu sînt „agreati”.  Ghinion! Coldea este aruncat la gunoi și toate „șmenurile” lui Dragnea cad!”, scrie Radu Moraru.

În plus, acesta consideră că singura șansă a PSD-ului în această luptă constă în „aruncarea peste bord a lui Dragnea”.

„Nașul” conchide că „dacă PSD va reuși o mutare de forță, atunci PNL va fi obligat să replice și va scăpa de sub „tutela otravită” a lui Iohannis”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos