Schimb de replici taioase intre Oreste si jurnalistul care l-a intervievat pe „macelarul” din Piata Victoriei! „Du-te la Antena 3. Esti asteptat acolo”

240

Oreste Teodorescu l-a determinat pe Alexandru Cautis sa plece, marti seara, din studioul Realitatea TV. Cautis ii luase apararea „individului in alb”, colonelul care a coordonat represiunea din Piata Victoriei.

Teodorescu si Cautis au avut un schimb de replici timp de 30 de minute. Cautis, care tocmai publicase un interviu cu colonelul Catalin Paraschiv pe kamikaze.ro, s-a straduit sa il apere pe acesta. Oreste l-a indemnat sa plece la Antena 3, un post care s-a remarcat si cu ocazia acestor proteste prin numeroase manipulari.

„Pa, pa Alex, la revedere! Te asteapta Antena 3, Alex! Du-te la Antena 3. Esti asteptat acolo. Fii barbat du-te acolo. Sa ne mai cauti peste 20 de ani!”, i-a spus Oreste lui Cautis.

Ulterior, Cautis a scris pe Facebook ca numerosi procurori de la DNA si DIICOT i-au dat mesaje prin care il laudau pe colonelul Paraschiv.

„Multumesc procurorilor din DNA si DIICOT care mi-au transmis incurajari dupa linsajul inexplicabil de aseara de la Realitatea. Mesajul lor a fost fara echivoc: Colonelul Paraschiv a fost mereu un partener exemplar al celor doua Parchete in lupta cu coruptia si crima organizata. Probabil ca asta ii deranjeaza pe multi…”, a spus Cautis.

Sursa: Aktual24