Loading...
Schimbare de macaz strategică în dispoziția lui Oprișan! Din fanul înfocat al lui Iliescu, baronul PSD s-a convertit cât ai clipi la monarhism! – Circul Politic

Schimbare de macaz strategică în dispoziția lui Oprișan! Din fanul înfocat al lui Iliescu, baronul PSD s-a convertit cât ai clipi la monarhism!

Oprisan a refuzat sa se vadă cu regele în Vrancea, dar acum îi deplânge moartea

„În 1997, Marian Oprișan, președintele PSD Vrancea și vicepreședinte al Consiliului Județean, a refuzat să se întâlnească cu Majestățile lor, Regele Mihai și Regina Ana, aflați în vizită în Vrancea. N-a fost prezent nici la intrarea în Vrancea, unde regele a fost întâmpinat de oficialitățile județene, nici la Mânăstirea Sihastru, unde l-au așteptat susținătorii și snobii care doreau să-l întâlnească sau să-l fotografieze și unde ne aflam și noi ziariștii, și nici a doua zi când a vizitat Prefectura și Consiliul Județean” scrie Ionel Sclavone pe pagina sa de Facebook.

„Fan înfocat al lui Ion Iliescu și al PDSR, Oprișan mi-a spus, la vremea respectivă, că este social-democrat, republican, că Monarhia n-a fost bună pentru România, motiv pentru care, din punctul său de vedere, Regele este doar o persoană privată iar nu o personalitate istorică. Ascultându-l, gestul său mi s-a părut nepoliticos dar, pe undeva, de înțeles.

Între timp, după ce Radu Duda s-a infiltrat în Casa Regală, Marian Oprișan și-a mai schimbat punctul de vedere. Este nelipsit de la aproape toate opririle și vizitele pe care familia Duda le face în Vrancea și, mai nou, observ că însuși Majestatea sa, Regele Mihai a devenit un om de stat drept, o personalitate care a scris prin jertfă o filă din istoria României.

Dacă nu i-aș fi ascultat discursurile, din fiecare an, de la 24 ianuarie sau de la 6 august, în care ocolește cu grijă orice referire la Regii și Reginele României, fie că-i vorba de Carol I, Ferdinand sau Regina Maria, mai că aș zice că republicanul din 1997, social democrat și fan înfocat al lui Ion Iliescu s-a convertit la monarhism” mai precizează Sclavone.

Sursa: b1.ro

Schimbare de macaz strategică în dispoziția lui Oprișan! Din fanul înfocat al lui Iliescu, baronul PSD s-a convertit cât ai clipi la monarhism! was last modified: decembrie 6th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close