Scoala de Vara a tinerilor democrat liberali!

476

1Scoala de Vara a tinerilor democrat liberaliInstitutul de Studii Populare, in parteneriat cu Centre for European Studies, a organizat impreuna cu Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal, in perioada 29 august – 1 septembrie 2013, la Eforie Nord, editia din acest an a Scolii de Vara a tinerilor democrat liberali. Partener al acestui eveniment a fost si Fundatia Konrad Adenauer.

Evenimentul s-a bucurat de participarea unor oaspeti de marca din conducerea Partidului Democrat Liberal, precum presedintele Vasile Blaga, prim-vicepresedintii Andreea Paul si Catalin Predoiu, europarlamentarii Monica Macovei, Traian Ungureanu, Marian Jean Marinescu si Petru Luhan, vicepresedintii PDL Raluca Turcan, Roberta Anastase si Radu F. Alexandru, precum si secretarul executiv Radu Carp.

De asemenea, la lucrarile Scolii de Vara au luat parte Konstantinos Kyranakis, presedintele organizatiei de tineret a Partidului Popular European, Youth EPP (YEPP), si Sven-Joachim Irmer, directorul Fundatiei Konrad Adenauer. Gazda reuniunii a fost Sorin Moldovan, presedintele TDL. Din partea ISP si CES a fost prezent Bogdan Ciubuc, manager de proiecte in cadrul fundatiei PDL.

Pe parcursul evenimentului, cei peste 500 de participanti, reprezentand organizatiile de tineret ale PDL din toata tara, au luat parte la ateliere de lucru si dezbateri publice legate de politica, leadership politic, administratie publica, relatii internationale, politici si institutii europene, educatie, relatiile cu societatea civila, economie si comunicare. Multumim pe aceasta cale tuturor participantilor si partenerilor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos