Loading...
Se agită din nou apele în PSD! Omul lui Dragnea de la Ministerul Sănătății, motiv de dispută între Bădălău și Tudose! – Circul Politic

Se agită din nou apele în PSD! Omul lui Dragnea de la Ministerul Sănătății, motiv de dispută între Bădălău și Tudose!

La scurt timp după ce Bădălău anunțat într-o conferință de presă la Giurgiu că Florian Bodog va fi înlocuit în guvern de către deputata Elena Dinu, premierul Mihai Tudose a apărut public și anunțat că nu vor modificări în Executiv.

„Am spus-o mai devreme că nu. Nu vorbim acum de remanieri.”, a spus clar Mihai Tudose în fața jurnaliștilor.

De altfel și Niculae Bădălău a apărut lângă premier și a negat că ar fi anunțat schimbarea în guvern, ci doar că a spus că deputata de Giurgiu ar fi un bun ministru al Sănătății. Această apariție publică arată clar faptul că în interiorul PSD au avut loc discuții aprinse pe această temă, iar președintele executiv a fost scos în fața pentru a își retracta singur afirmația făcută probabil din fericirea de a putea pune în funcție importantă o altă apropriată.

„A fost o întrebare, doamna deputat doctor era lângă mine şi un jurnalist ar fi bună de ministrul Sănătăţii. Şi eu am spus că ar fi bună, nu e normal? Atât, punct! Atât a fost.”, a declarat Bădălău.

Cu toate acestea trebuie remarcat că premierul Tudose a spus că „nu vorbim acum”, dar informațiile pe surse afirmă că remanierea în guvern va avea loc în februarie-martie, nici vorbă că în prezent.

Sursa: b1.ro

Se agită din nou apele în PSD! Omul lui Dragnea de la Ministerul Sănătății, motiv de dispută între Bădălău și Tudose! was last modified: noiembrie 27th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close