Loading...
Se alege praful de tara asta! Pitipoanca preferata a baronului PSD de Neamt, numita consilier de stat in domeniile educatiei si sanatatii de catre Dancila! – Circul Politic

Se alege praful de tara asta! Pitipoanca preferata a baronului PSD de Neamt, numita consilier de stat in domeniile educatiei si sanatatii de catre Dancila!

Oana Gianina Bulai, fost consilier al presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Neamt, Ionel Arsene (PSD), trimis in judecata pentru trafic de influenta, a fost numita in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila.

Oana Gianina Bulai, fosta consiliera a presedintelui Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene (PSD), a fost numita in functia de consilier de stat in domeniile educatiei si sanatatii. Decizia referitore la Oana Gianina Bulai a fost publicata luni in Monitorul Oficial.

In 2017, Oana Gianina Bulai a detinut functia de administrator public la Consiliul Judetean Neamt.

Sursa: realitatea.net

Se alege praful de tara asta! Pitipoanca preferata a baronului PSD de Neamt, numita consilier de stat in domeniile educatiei si sanatatii de catre Dancila! was last modified: martie 27th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close