Se ascut cutitele lungi in PSD! Baronul de Vrancea, Marian Oprisan, replica dura pentru Firea: „Nu raspund la acest gen de mahala politica”

125

Condamnarea lui Liviu Dragnea a adus haosul si bezna in PSD. Mai multe grupari incearca sa acapareze locul lasat liber de fostul lider al PSD. In ziua sedintei Comitetului Executiv s-au lansat mai multe atacuri intre tabere. Astfel, Marian Oprisan, vicepresedinte al PSD, a raspuns dur la acuzatiile Gabrielei Firea legate de faptul ca liderul de la Vrancea se ocupa de programul politic al partidului. „Sunt un om cu experienta de vreo 25, 30 de ani in PSD. Nu raspund acestui gen de mahala politica”, a spus Marian Oprisan.

Liderul PSD a refuzat sa comenteze si intalnirea pe care a avut-o cu Paul Stanescu si Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, si in care s-ar fi discutat despre amnistie, cum a spus Oprisan in sedinta anterioara CEx.

„Din respect pentru dumneavoastra va spun ca nu pot sa dau din casa”, a raspuns Oprisan.

Gabriela Firea a afirmat, zilele trecute, legat de intalnirea dintre sotul ei si Marian Oprisan ca acolo nu s-a vorbit de amnistie, ci de faptul ca Oprisan isi dorea conducerea partidului.

Cat priveste faptul ca Marian Oprisan se ocupa de programul politic al partidului, primarul general a afirmat ca nu va citi acea parte.

„Daca dupa elucubratiile spuse de Marian Oprisan inca ne bazam pe el sa faca strategia politica a partidului, voi citi partea din strategie care nu ii apartine”, a spus Gabriela Firea.