SE RUP RANDURILE! Desi minimalizeaza demisiile din ALDE, Tariceanu e FOC SI PARA ca se pleaca ”pe rupte” din partid! INCA O DEMISIE IN MASA CU RASUNET!

419
Deputatul Damian Florea a anunţat, astăzi, că demisionează din ALDE, alături de o mare parte a organizației Sector 6 și a organizației de tineret, evz.ro.

Potrivit demisionarilor, aceștia și-au manifestat deja adeziunea pentru proiectul politic anunțat de fostul co-președinte ALDE, Daniel Constantin, se precizează într-un comunicat de presă.

„Ce se întâmplă astăzi în ALDE întrece orice imaginație, este o politică a epurărilor, o politică făcută numai de dragul funcțiilor. Nu am crezut niciodată că vom ajunge în această situație, în care abuzul și minciunile conducerii să ia locul consensului. Vrem să facem politică în continuare, o vom face alături de Daniel Constantin pentru că noi credem că rostul unui partid politic este să dezbată intern și să găsească soluții la problemele cu care se confruntă cetățenii, nu doar aici la București ci în întreaga țară. ALDE a eșuat lamentabil pe scena politică, după alegerile parlamentare. Drumurile noastre se despart astăzi în mod definitiv pentru că nu vrem să fim parte a abuzului. Mergem mai departe alături de Damian Florea și de oamenii de bună factură din ALDE, într-un nou episod politic”, au declarat demisionarii, potrivit sursei citate.

Miercuri, Biroul Politic Executiv al ALDE a propus Delegaţiei Permanente a formaţiunii excluderea din partid a deputatului Damian Florea, „ca urmare a acţiunilor întreprinse de acesta, care au lezat imaginea partidului”.

Daniel Constantin a anunțat, astăzi, că „am înregistrat partidul. Am depus actele, aşteptăm să avem şi o hotărâre judecătorească. Se numeşte Pro România”.

El a precizat că evenimentul de lansare a partidului va avea loc luni.

La începutul acestei luni, Daniel Constantin, Mircea Banias şi Eugen Durbacă au fost excluşi din ALDE.

De asemenea, fostul premier interimar și ministru al Educației Sorin Cîmpeanu a demisionat din ALDE și i se va alătura lui Constantin.

Miercuri, Biroul Politic Executiv al ALDE a propus Delegaţiei Permanente a formaţiunii excluderea din partid a deputatului Damian Florea, „ca urmare a acţiunilor întreprinse de acesta, care au lezat imaginea partidului”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos